«{prevtitle}
Intervju Dominica Keatinga za BBC Radio
25/08/2005 u Ostale | Pročitano : 697 puta | Komentara : 1
Tijekom svog nedavnog gostovanja u BBC-jevoj radio emisiji "Radio's Five Live", Dominic Keating (Malcolm Reed) govorio je o svome radu na "Enterpiseu", mogućnosti snimanja Enterprise filma, kako i o svojim budućim planovima.

Na pitanje zbog čega je naziv "Star Trek" bio izostavljen iz naslova serije kroz prve dvije sezone, zbog nastojanja Paramounta da prestanu plaćati velike sume novca vlasnicima navedenog imena. Da ironija bude veće, Enterpise je postalo toliko važan dio Star Trek kanona, da njegova posljednja epizoda nije bila istinski njegova, već se radilo o povratku na TNG. No, Keating je pritom napomenuo kako nije previše ogorčen zbog takvog postupka, jer je uvidio kako su producenti na neki način željeli zaokružiti posljednja dva desetlijeća Star Trek franšize, i to baš kroz TNG, kao najpopularniji Bermanov Star Trek serijal. "Nisam bio previše uzbuđen sa takvim raspletom, ali dosta ljudi jest. Jedno ili dvoje mojih kolega iz serije, izrazili su svoje neslaganje", rekao je Keating.

Keating je otkrio kako su producenti toliko žudili za privlačenjem mlađe publike, da se čak razmišljalo o ubacivanju boy grupe u scene u restoranu. No, to se nije dogodilo, a, uostalom UPN nije ni ulagao previše truda oglašavanje serije u posljednjim sezonama.

Iako su Keating i Braga nekoliko puta razgovarali o razvoju lika Malcolma Reeda, nijedna od Keatingovih ideja, u konačnici, nije prihvaćena. "Brannon, a posebice Rick totalno su zagospodarili sa svojim područjem rada", izjavio je Keating, napomenuvši pritom kako Berman i Braga nisu željeli prepustiti drugima da im se mješaju u posao. Osim toga, Keating je napomenuo kako Braga trenutno radi na seriji "Treshold" za televizijsku mrežu CBS, našalivši se pritom kako on nije dobio ulogu u navedenoj seriji. Što se tiče Bermana, Keating je izjavio kako ne zna koju funkciju Rick trenutno obnaša u Paramonutu. Na upit o povratku Star Treka, Keating je izjavio kako će, ukoliko do toga dođe, to biti pod palicom Viacomova direktora Lesa Moonevsa.

Na upit o mogućnosti snimanja Enterprise filma, Keating je odgovorio kako su male šanse da se tako nešto ostvari. "Pojeo bih vlastiti šešir, ako bih na taj način mogao nastupiti u filmu", izjavio je Keating.

Govoreći o svojim planovima, otkrio je kako je upravo završio sa snimanjem filma Certifiably Jonathan, koji bi svoju premijeru trebao doživjeti na Sundance Film Festivalu. Kroz slijedećih nekoliko tjedana trebao bi započeti sa snimanjem novog filma, horora pod naslovom Hollywood Kills. Osnovni razlog njegovog posjeta BBC-ju bila je audicija za humorističnu seriju naslova "Broken News", a čija će se radnja vrtjeti oko postaje koja emitira vijesti. Keating je otkrio kako, zahvaljujući "Enterpriseu" [u financijskom smislu, op.p.], još uvijek očajnički ne prihvaća sve moguće uloge.

Autor : Pix

1. Satchel | 20/05/2016 - 10:32
Impvissere brain power at work! Great answer!

Glumci   Na TV-u   Nova Star Trek serija   Ostale   Star Trek Centar   Star Trek XI   Star Trek XII   Udarne vijesti   
a
Maribeth u William Shatner u "Pravdi za sve" na..
Tangela u Nove Pocket Books knjige sa Star trek..
Cassandra u STC u "Dobro jutro, Hrvatska"
Kayleigh u Brannon Braga uživa u odmoru od Star..
Cordelia u Prvi filmski web site: "ST: Generations"
a


"Superiorna sposobnost rađa superiornu ambiciju." - Spock, Space Seed

Kapetan Kirk nikad nije rekao "Beam me up, Scotty", ali rekao je "Beam me up, mr. Scott".  $382,876,173
 
SFC Portal | Svemir.org | Crogate | Galactica Centar | TARDIS Centar | Farscape Centar | Space : Above and Beyond Centar | SFC Forumi
© 2009 SciFiCentar | Stranica generirana za 0.42438 sekundi | Impressum | Hosted by HRHosting | Optimizirano za Operu, Safari i IE (7+)