«{prevtitle}
Zanimljivosti s konvencije u Las Vegasu (3. dio)
25/08/2005 u Ostale | Pročitano : 569 puta | Komentara : 1
Na prošlotjednoj Creation Konvenciji u Las Vegasu gostovali su i Robert Duncan McNeill (Tom Paris), Connor Trineer (Trip Tucker), LeVar Burton (Goerdi LaForge) i Garett Wang (Harry Kim).

Kako navodi StarTrek.Com, Burton je otkrio kako se prihvatio režije filma "The Golden Leopard", od sedamnaestogodišnjoj crnkinji-superheroju. "Prilika da stvorim neke nove superheroje za nove generacije izuzetno mi je uzbudljiva", rekao je Burton. Burton je otkrio da se, nakon nekoliko godina bavljenja pretežno redateljskim poslom, namjerava
vratiti glumi. Osim toga, Burton je otkrio kako je postao djed.

Govoreći o prestanku snimanja Star Treka, Burton je izjavio kako ga je navedena činjenica ozbiljno ražalostila, a sličnog je razmišljanja bio i Connor Trineer, izjavivši kako je nesretan i uznemiren zbog preranog otkazivanja Enterprisea. "Znam kako je svakoj seriji potrebno određeno vrijeme da se prilagodi, a mislio sam kako smo mi u tome uspjeli i kako smo napokon krenuli naprijed punom parom, no u tom je trenutku sve otkazano", rekao je Trineer. Osim toga, Trineer je otkrio kako se raduje nadolazećem rođenju svog prvog djeteta, kao i gostujućoj ulozi u seriji Stargate: Atlantis.

McNeill, koji je režirao nekoliko epizoda "Enterprisea", pridružio se Trineeru na pozornici. Pritom se dvojac dogovorio oko zajedničke kazališne izvedbe prije Trineerovog odlaska sa pozornice. Ostavši sam na pozornici, McNeill je pričao o svom zgusnutom redateljskom kalendaru. Otkrio je kako ga tijekom ovog tjedna čeka snimanje epizode "Kućanica". "U usporedbi s zbivanjima iza kamera sama serija čini se dosadnom, kažem vam", rekao je McNeeil pričajući o "Kućanicama". Osim toga otkrio je kako mu je ponuđeno da radi na snimanju "Battlestar Galactice, no tada je bio zauzet drugim poslovima. Izjavio je kako jako žali zbog propuštene prilike i da se nada kako će se nastojati pojaviti u "Glactici", barem kao glumac, ukoliko ne bude mogao kao redatelj.

McNeillov dugogodišnji kolega s "Voyagera", Garret Wang pričao je o svojoj ulozi u Spielbergovoj miniseriji "Into the West". Wang je otkrio kako iznimno cijeni ulogu u navedenojj seriji, u kojoj glumi jednog od Kineza koji su radili na izgradnji američkih željezničkih pruga. Na njegovo veliko iznenađenje, direktorica castinga miniserije pogrešno je zaključio kako je Wang ustvari Indijanac pa mu je pokušao podvaliti ulogu statista. Nasreću, jedan od kolega glumaca uvjerio je direktoricu da Wang uistinu tumači glavnu azijatsku ulogu u seriji. Nakon što je izjavio da je Voyager trebao završiti kao kino film, Wang je doživio val odobravanja i ovacija prisutnih fanova.

Autor : Pix

1. Alexandra | 20/05/2016 - 10:25
Posts like this make the innrteet such a treasure trove

Glumci   Na TV-u   Nova Star Trek serija   Ostale   Star Trek Centar   Star Trek XI   Star Trek XII   Udarne vijesti   
a
Maribeth u William Shatner u "Pravdi za sve" na..
Tangela u Nove Pocket Books knjige sa Star trek..
Cassandra u STC u "Dobro jutro, Hrvatska"
Kayleigh u Brannon Braga uživa u odmoru od Star..
Cordelia u Prvi filmski web site: "ST: Generations"
a


"Logika je početak mudrosti, Valeris, ne kraj." - Spock, ST VI: The Undiscovered Country

Kapetan Kirk nikad nije rekao "Beam me up, Scotty", ali rekao je "Beam me up, mr. Scott".  $382,876,173
 
SFC Portal | Svemir.org | Crogate | Galactica Centar | TARDIS Centar | Farscape Centar | Space : Above and Beyond Centar | SFC Forumi
© 2009 SciFiCentar | Stranica generirana za 0.41738 sekundi | Impressum | Hosted by HRHosting | Optimizirano za Operu, Safari i IE (7+)